SMSPlaza

A rövid regisztrációt követően vásárolhat nem emelt díja s SMS-sel és az SMSPláza internetes oldalán. Az SMSPláza egyszerűen kezelhető, a legmagasabb banki biztonsággal védett és külföldiek is igénybe vehetik.

Ha bárhol, bármikor – internetes oldalon, plakáton, sajtóban, TV-ben – találkozik az SMSPláza logóval, azonnal megvásárolhatja az adott terméket mobiltelefonja segítségével. Ehhez pusztán a kiválasztott termék kódját kell SMS-ben elküldenie a +36 30 555 5509-es számra. Az SMSPláza minden esetben megerősítést kér a vásárlással kapcsolatban*. A nyugtázó SMS elküldésével a bank kiegyenlíti a termék árát az Ön bankszámlájáról. Virtuális termék esetében Ön azonnal megkapja azt SMS-en vagy e-mailen keresztül. Fizikai termék esetében a szolgáltató a termékleírásban foglaltak szerint szállítja Önnek a megvásárolt árut. Fizikai termék rendelését megelőzően minden alkalommal tájékozódjon a szállítási határidőkről és egyéb kondíciókról a termékleírásoknál illetve a kereskedő kapcsolódó weboldalán. Az áruk zökkenőmentes házhozszállítása érdekében kérjük, regisztrációkor adja meg a szállítási címet is. Az autópálya-matrica vásárláskor hasznos, ha regisztrációkor megadja gépkocsija forgalmi rendszámát.

*Ha a termék ára meghaladja a 10 000 forintot, rendelés esetén a termék kódja után szóközzel elválasztva írja be SMSPláza jelszavát is a jelszo=…(az Ön jelszava) parancs segítségével.Kerjen Egyed Árajánlatot Most!

GD Star Rating
loading...


Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.

© 2011 - Voxinfo Kft - Az online fizetés szolgáltató.