ISMÉTLŐDŐ BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Egyszerű

Ismétlődő

Mobil barát

  Nincs szükség bankkártya adat megadásra,

  Egyetlen bejelentkezéssel lehet fizetni.

A Vásárló az első alkalommal regisztrálja kártyáját, a következő vásárlások során már csak jelszavát kell megadnia a fizetéshez.  További egyszerűsítésre van lehetőség, ha az Eladó rendszere végzi a hitelesítést. Ezzel a módszerrel a Vásráló egy kattintásos fizetéssel végezheti el a vásárlást.
  Havidíj beszedéshez ideális,

Akár Vásárlói beavatkozás nélkül lehet fizettetni.

A VoxPay fiók legnagyobb előnye a visszatérő, ismétlődő vásárlások kezelésében mutatkozik meg. A fiók használatával egy havidíjas szolgáltatás fizetését csak egyszer kell jóváhagyni, a következő hónapokban az Eladó automatikusan elvégezheti a terheléseket, így a Vásárló már csak a sikeres havidíj fizetésről kap email értesítést.

100% mobil barát felület,

Gyors fizető oldal, kis adatforgalom,

Akár QR kódos fizetéssel.

A VoxPay fizető oldalt úgy készítettük el, hogy operációs rendszertől függetlenül bármely mobil vagy tablet eszközön is hazsnálható legyen. Az oldal betöltődése nagyon gyors, mert méreté optimalizáltuk. A rendszer segítségével könnyen megvalósítható a QR fizetés.

A VoxPay fiók néven elérhető bankkártyás fizetési mód a visszatérő vásárlók számára biztosít egyszerű, biztonságos és kényelmes fizetést.

A VoxPay fiók technikai háttere

A bankkártya regisztráció azért teljesen biztonságos, mert a bankkártya adatokhoz sem a Partner, sem pedig a VoxPay nem fér hozzá, azokat a Vásárló az OTP online banki oldalán adja meg. A Vásárló bármikor letilthatja a kártyájához való teljes hozzáférést az OTP oldalán, így a VoxPay rendszer egyetlen fizetést sem tud elvégezni, de lehetőség van a VoxPay fiókon belül – jelszóval védett oldalon – az egyes Partnerek letiltására, engedélyezésére, valamint Partnerenként terhelési limit beállítására is (maximálisan mekkora összeget terhelhet egy Partner).

Előnyök

  • Kényelem – a Vásárlónak csak egyszer kell regisztrálnia,
  • Biztonság – a vásárlások során a Vásárlónak nem kell megadnia bankkártya adatait,
  • Tetszőleges összeg kifizetésére alkalmas (a számla terhelhetőségének és a Partner limitnek megfelelően),
  • Partner oldali automatizálás – a havi díj fizetéshez nem kell többé a Vásárló manuális jóváhagyása.

Készítsen VoxPay fiókot most!

Próbálja ki demo vásárlási oldalunkat most!

Kerjen Egyed Árajánlatot Most!

© 2011 - Voxinfo Kft - Az online fizetés szolgáltató.