PayPlaza – integrált fizetési keretrendszer


Integrált


Számlázás


Ügyfélszolgálat


Minden fizetési mód,

Egyetlen beillesztés,

Egyetlen statisztika.

Megkérdezzük Vevőjét, kér-e számlát,

Bekérjük a számla adatokat,

Elkészítjük és elküldjük a számlát.

Munkanapokon 9-17.30-ig,

Telefonon és emailben,

10+ év tapasztalattal.

A PayPlaza online fizetési rendszer egy beillesztéssel biztosít akár 5 fizetési módot oldalára. A statisztika, elszámolás, kapcsolattartás is egyetlen szolgáltatóval történik így Ön időt és ez által pénz takarít meg.

Mostantól elfelejtheti a számlázást! A fizetésekről automatikusan online számlát készít rendszerünk. A számla adat bekérés, számlázás, és ennek valós idejű követése teljesen automatizált, így Önnek csak az elszámolási időszak végén kell egyetlen számlát készítenie – mely alapján a részesedése kifizetésre kerül.

Ügyfélszolgálatunk mindig elérhető, ha Ügyfelének segítségre van szüksége. A tranzakciókkal kapcsolatos kérdéseket, kéréseket kollégáink gyorsan és szakszerűen kezelik.


Számos kutatás bizonyítja, hogy az online vásárlási hajlandóságot nagyban segíti a vásárló számára leginkább megfelelő fizetési mód biztosítása. A PayPlaza fizetési keretrendszer használatával Ön akár ötféle fizetési módot is felkínálhat vevőinek.

Előnyök

  • Szabadon választhatja meg, hogy milyen fizetési módokat kínál fel vásárlóinak. (A többféle fizetési mód közül való választás lehetősége javítja a konverziót, csökkenti a vásárlók lemorzsolódását.)
  • Egyszerűsített fejlesztés – A PayPlaza használatával egyszerre integrálhat akár 5 fizetési módot is honlapjába. Ezzel egyszerűbbé és olcsóbbá teszi a fejlesztést.
  • Egyszerűsített adminisztráció – Bankkártyás- és banki utalás valamint regisztrációs bankkártya esetén a Voxinfo számlázórendszere automatikusan kiállítja a Vevő számára a könyvelésre alkalmas számlát – Önnek ezzel sem kell bajlódnia.
  • Biztonságos környezet.

© 2011 - Voxinfo Kft - Az online fizetés szolgáltató.